Richtlijnen bij een restaurantbezoek
Traiteur – Afhaal Ploatse6 eindejaar
FEESTMENU €40
24/12, 25/12, 31/12 en 01/01
Hapje van de chef
Voorgerecht: keuze
- Bisque van garnalen met bruine rum van O’live
- Wildpaté van slagerij Ghekiere met seizoensgarnituur
- Klassieke garnaalcocktail met Peruaanse toets
- Sint-Jakobsvruchten à la meunière
Hoofdgerecht: keuze
- Stoofpotje van fazant
- Stoofpotje van everzwijn
- Kalkoenrollade
- Vispannetje
De hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgarnituur en kroketjes of duchesse-aardappelen.
Dessert: keuze
- Chocolademousse – brownie triffle
- Mascarpone met rood fruit en speculoos
€40 p.p.
TAKE AWAY KAART
Pasta Casanova / ‘Aji Amarillo’ / calamares / vongolé €16
Pasta scampi diabolique €15
Pasta kalkoen / truffel / boschampignons €16
Ribbetjes / ovenaardappelen €15
Cote à l’os (2p.) / ovenaardappelen / gegrilde groenten €20 p.p.
Gebakken zalm / gegrilde groenten / puree €18
Stoofpotje van fazant / seizoensgroenten / kroketjes of duchesse-aardappelen €20
Stoofpotje van everzwijn / seizoensgroenten / kroketjes of duchesse-aardappelen €18
Kalkoenrollade €18
Vispannetje €21
WISSELENDE SUGGESTIES OP FACEBOOK EN WEBSITE